Culinair Vrije tijd

Een unieke reis voor de échte whiskey-liefhebber

Reizen… echt reizen met de grandeur van lang vervlogen tijden. Toen de reis zelf nog net zo belangrijk was als de uiteindelijke bestemming. Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om zelf die beleving te ervaren door een rondreis te maken met The Royal Scotsman door het prachtige Schotland.

 

Rondreis langs de beste whisky’s van Schotland

The Royal Scotsman is één van de meest luxueuze en meest exclusieve treinen die er nog rondrijden. En als deze trein je tijdens de rondreis niet alleen in alle luxe verwend en je het mooiste van Schotland laat zien maar ook nog eens stopt bij de mooiste whisky stokerijen van Schotland, dan weet je dat het een bijzondere reis zal worden.

De Classic Whisky Journey, zoals de reis heet, wordt reisorganisatie Belmond samen met The Scotch Malt Whisky Society georganiseerd. Deze society is de beroemdste whisky-club ter wereld. De reis van 5 dagen voert je langs de grote steden en de ruige natuur van de Schotse Hooglanden. Onderweg worden o.a. de Glen Ord Distillery, de Glenlivest Distillery en de Tullibardine Distillery bezocht. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan het hoofdkwartier van de Society in Edinburgh.

 

Reizen in weelde

Reizen met The Royal Scotsman is al een belevenis op zich. Ontspannen wakker worden in een luxe prive-coupe, daarna in de Observation Car van het landschap genieten vanuit een luie fauteuil. Uiteraard is de reis all-inclusive. Alle maaltijden, drankjes en excursies tijdens de reis zijn inbegrepen. Dat het een bijzondere reis is blijkt ook wel uit de minstens zo bijzondere prijs van ruim € 11.000 per persoon…

Nog steeds geïnteresseerd? De reis is van 24 april t/m 28 april 2017. Meer informatie (en boeken) via de site van reisorganisatie Belmond.

 

Bron: belmond.com

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!