Lifestyle Vrije tijd Wonen

Unieke vakantiehuisjes in het hart van de natuur

Stel je eens voor. Je wordt wakker in je vakantiehuis en opent het raam. Dat is nog eens wakker worden met al die zingende vogels. Even goed wakker worden met een bakje koffie op het terras en genieten van de opkomende zon. Na het ontbijt trek je er een dagje lekker op uit. De directe omgeving van je vakantiehuis leent zich perfect om er eens lekker tussenuit te gaan. Een wandeling door het bos, picknicken bij het meer of misschien een dagje rondom het huisje relaxen.

 

Weg van de massa

Na een dag in de buitenlucht, kun je ’s avonds genieten van een warme maaltijd en met een wijntje of frisje alvast de dag van morgen doornemen. Plots verschijnt er een ree, die even een kijkje neemt en vervolgens rustig doorloopt.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Kom dan eens overnachten in een natuurhuisje! In een natuurhuisje beleef je een prachtige omgeving en vind je méér dan alleen een vakantiehuis. Weg van de massa, niet op een grootschalig vakantiepark, bepaal jij de richting van je vakantie.

Genieten met z’n twee of met de (klein)kinderen

De site natuurhuisje.nl heeft de mooiste huisjes op de mooiste plekken van Nederland en  Europa bij elkaar gezocht. De huisjes liggen stuk voor stuk op prachtige plekjes. Aan het water, in het bos en elk huisje is uniek. Sommige huisjes zijn sprookjesachtig schattig en andere weer superstrak en modern.

Wil je wat verder dan biedt natuurhuisje.nl ook heel veel mogelijkheden in het buitenland. Je kunt er natuurlijk met z’n twee een heerlijke rustige vakantie vieren, maar bedenk ook eens hoe leuk je kleinkinderen zo’n vakantie in de natuur zouden vinden… heel leuk!

Bron: natuurhuisje.nl

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!