Over fiftymore.nl

Fiftymore.nl is hét online magazine van Nederland voor ervaren levensgenieters

Fiftymore.nl is er voor de vijftigplusser die wel zin heeft in de volgende vijftig jaar. Die ouder worden ziet als een avontuur. Een avontuur met leuke ontdekkingen, met dingen die je elke dag weer bijleert, maar maar af en toe ook met hindernissen.

Zo zit fiftymore.nl ook in elkaar. Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Voor het overzicht hebben we het magazine ingedeeld in de volgende categorieën:


Auto’s

Ja, over auto’s kun je altijd blijven praten. Op elke leeftijd! We laten je hier uiteraard de nieuwste ontwikkelingen zien, maar daarnaast is er ook plaats voor de financiële kant van het autorijden of ander autonieuws.


Comfort

Alles wat de ongemakken van ouder worden vergemakkelijkt. Ontwikkelingen op het gebied van gehoorappatuur, brillen, aangepast tuin- of keukengereedschap voor moeilijke handen maar daarnaast laten we je ook zien hoe de nieuwste gadgets je leven comfortabeler kunnen maken.


Culinair

Wie houdt er niet van? Lekker eten of lekker uit eten gaan. In culinair lees je alles over de leuke restaurants, etensweetjes, recepten, de nieuwste trends in keukenapparatuur en ouderwets écht eten.


Cultuur

Theater, films, musea en meer: omdat het leven te leuk is om thuis te blijven zitten.


Geldzaken

Uiteraard pensioenen, beleggingen, sparen en andere bankzaken. Maar ook aandacht voor relevante zaken als erfenissen, testament of regelgeving rondom schenkingen aan kinderen.


Health

Een hot item voor de vijftig-plusser. Gezond blijven is prioriteit en daarom geven we hierover veel tips en informatie.


Lifestyle

Simpelweg alles over wat leven aangenaam maakt.


Tech

Bijblijven is essentieel. De ontwikkelingen gaan hard. Uiteraard alles op het gebied van computers, telefoons en internet. Maar denk ook aan nieuwe ontwikkelingen als slimme thermostaten of zonnepanelen.


Vrije tijd

Nu is de tijd om te reizen. Inspirerende reisverslagen, landen, luxe hotels ver weg en die leuke bed & breakfast in de Achterhoek.


Wonen

Je huis is de basis, mooie meubels, nieuwe trends. Maar ook slim verbouwen of alles over je huis verkopen.

 

 

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!