Geldzaken Partnership Wonen

Zonder dak, toch je eigen zonne-energie opwekken

Van fossiele naar duurzame energie van de zon. Een goed streven. En je wilt het graag zelf doen maar je hebt geen eigen dak omdat je midden in de stad of in een appartement woont? Geen probleem! Energieleverancier Vrijopnaam biedt een oplossing. Met zonnepanelen die niet op je dak liggen, maar ergens anders in Nederland. Alle voordelen van zelf opgewekte zonne-energie zijn voor jou, maar de rompslomp niet. Vier vragen aan Bas Wijnen, directeur en oprichter van Vrijopnaam.

 

Waarom zijn jullie Vrijopnaam gestart?

Wij willen iedereen in staat stellen zijn eigen zonne-energie op te wekken – ook wanneer je geen dak tot je beschikking hebt. Op een manier waarbij verdienen en vergroenen hand in hand gaan. Vrijopnaam maakt de gebruiker producent van duurzame energie.

 

Directeur Bas Wijnen (midden) en medeoprichters van Vrijopnaam vinden dat iedereen eenvoudig van zonne-energie moet kunnen profiteren.


We zien opvallend veel klanten die een monumentaal pand bewonen, maar ook (groot)ouders die een Paneelopnaam voor hun (klein)kind kopen.


Voor wie is Vrijopnaam interessant?

De voordelen zijn voor alle Nederlanders relevant. Natuurlijk zien we groepen consumenten die waarschijnlijk als eerste zullen overstappen. Bewoners van een appartement, benedenwoning of boerderij met rieten dak. Of mensen die zonnepanelen overwegen maar opzien tegen het gedoe of de terugverdientijd te lang vinden. We zien opvallend veel klanten die een monumentaal pand bewonen, maar ook (groot)ouders die een Paneelopnaam voor hun (klein)kind kopen.

De zonnepanelen van Vrijopnaam liggen niet op je eigen huis maar op daken van bedrijven, boerderijen en kassen.

 

Jullie claimen dat consumenten met Vrijopnaam voordelig uit zijn. Hoe is dat mogelijk?

Omdat je bij ons zelf je energie opwekt, ontvang je zelf de winst van de opbrengst van je panelen. Op je inleg maak je een rendement vergelijkbaar met 4% op een spaarrekening. Energie die je ook niet meer hoeft te kopen. Zo ben je ook niet meer gevoelig voor prijsstijgingen.

Hoeveel panelen heeft iemand thuis nodig voor 100% zonne-energie?

Dat hangt af van hoeveel energie je nu elders koopt en verbruikt. Je kunt online op onze site invullen hoeveel je nu verbruikt of hoe je woont, dan rekenen wij voor je uit hoeveel zonnepanelen dat zijn. En je weet ook meteen het maandbedrag dat je in je zak houdt omdat je je energie zelf opwekt.

 

Vraag hier een offerte op voor jouw persoonlijke situatie.

Meer informatie lees je op vrijopnaam.nl

 


In partnership met Vrijopnaam


 

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!