Partnership Vrije tijd

Uniek hotelconcept: Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

Amsterdam is een bijzonder hotel rijker. Het nieuwe boutique hotel Pillows Anna van den Vondel Amsterdam is sinds januari 2017 open en biedt gasten een unieke beleving. Het is het eerste hotel op basis van het nieuwe Pillows Hotel concept dat ontstaan is vanuit de gedachte dat een hotel geen kamerfabriek is, maar het moet aanvoelen alsof je bij vrienden thuiskomt.

 

Pillows Anna van den Vondel ligt vlak naast het Vondelpark en bestaat uit 3 met elkaar verbonden 19e eeuwse panden die de afgelopen 2 jaar compleet verbouwd zijn tot een intiem hotel met 31 kamers. Dat Pillows Anna van den Vondel anders is merk je gelijk al bij binnenkomst. Er is bijvoorbeeld geen receptiebalie te vinden en ook het inchecken zelf gaat anders dan je gewend bent. Gasten worden namelijk door de gastheer of gastvrouw persoonlijk ontvangen in de woonkamer, de ‘Living’, waarna deze verder alles regelt rondom het verblijf.


Een hotel is geen kamerfabriek, het moet aanvoelen alsof je bij vrienden thuiskomt


Oase van rust midden in de stad

De inrichting geeft een heerlijk luxueus gevoel en aan alles is gedacht. Uiteraard een comfortabel bed en een fijne badkamer, maar daarnaast is elke kamer bijvoorbeeld ook voorzien van een Nespresso-apparaat. En, heel belangrijk voor een hotel midden in de stad, de geluidsisolatie is meer dan uitstekend. Hierdoor kun je prettig slapen zonder storende stadsgeluiden.

 

De Living is de centrale plek in het hotel waar gasten na een dagje winkelen, een museumbezoek of het verkennen van de stad lekker bij de open haard kunnen relaxen en ‘s ochtends genieten van het vers bereide ontbijt.

De locatie is ideaal omdat het heel rustig is, maar wel zeer centraal gelegen. Het Vondelpark is om de hoek, het Concertgebouw en de musea liggen op loopafstand.

 

Meer informatie: pillowshotels.com

Pillows Hotels Anna van den Vondel Amsterdam

Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam
Telefoon:0 20 683 30 13
Email: annavandenvondel@pillowshotels.com

Of bezoek Pillows Anna van den Vondel Amsterdam op Facebook

 

In samenwerking met Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!