Tech Wonen

Samsung The Frame. De televisie die eruit ziet als een schilderij

The Frame van Samsung  is een televisie die er altijd mooi uitziet, ook als hij uitstaat. Want als hij uitstaat kun je genieten van de kunst die op te zien is. Hoe werkt dat? Als je geen televisie kijkt worden er kunstwerken getoond op het scherm. Je kunt kiezen uit eindeloos veel verschillende schilderijen of andere kunst. Passend bij elke sfeer en elke woonstijl. En omdat The Frame eruit ziet als een fotolijst gaat de televisie naadloos over in je interieur.

 

Een galerie in huis

Via de Art store kun je kiezen uit klassieke of moderne kunstwerken van diverse internationale kunstcollecties. Maar natuurlijk kun je ook je eigen favoriete foto’s weergeven op de televisie. De lijst om de televisie is in tientallen kleuren en uitvoeringen te verkrijgen en je kunt ze eenvoudig wisselen. De lijsten sluiten perfect strak op de muur aan en er gaat slechts één bijna onzichtbare kabel naar de televisie. Design en stijl van het hoogste niveau.

 

Slimme toptechniek

Met de techniek zit het ook goed. De hoogwaardige QLED-technologie zorgt voor optimale beeldkwaliteit, en uiteraard is The Frame uitgerust met alle snufjes die je van een moderne Smart TV verwacht. Wat ook smart is, is de bewegingssensor die de televisie automatisch uitschakelt als er niemand in de ruimte is. De televisie staat dus nooit onnodig aan.

 

Leverbaar in afmetingen van 43 inch t/m een 75 inch is er altijd wel een The Frame die perfect past. Meer informatie over mogelijkheden en prijzen?

 

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!