Geldzaken Lifestyle Wonen

Een nieuw huis zonder verhuizen. Drie ongelooflijk mooie huis make-overs.

Stel dat je als jaren in hetzelfde woont huis en je woonomgeving prima bevalt maar je huis is simpelweg niet meer van deze tijd of niet afgestemd op jouw toekomstwensen. Dan kun je gaan verhuizen, maar dat is natuurlijk een hele grote stap.

Een andere optie is om je huidige huis te gaan gaan verbouwen en weer helemaal up-to-date te maken. Zo kun je op je eigen plek blijven, maar wel in een huis dat compleet nieuw is en zo is ingericht dat je er nog jaren kunt blijven wonen.

bikkker-voor-1bikker-na-1

Van grauwe boerderij naar sfeervolle villa         

Natuurlijk is er verschil tussen verbouwen en complete huis make-over. De make-overs die we hier laten zien zijn werkelijk ongelooflijk mooi gelukt. Het laat zien hoe je een simpel en onopvallend huis kunt omtoveren in een schitterende villa. In sommige gevallen herken je het originele huis bijna niet meer. Oude pannendaken zijn vervangen door rieten daken, grauwe bakstenen muren worden gereinigd en zien er weer als nieuwe uit, luiken en andere details geven het huis een compleet nieuwe uitstraling.

 

bikker-voor-4bikker-4-na


Niet alleen erg mooi, maar verbouwen op deze manier is zeker ook een hele slimme investering!


 

riet-voor-1riet-na

 

http://blog.walhalla.com/een-boerderij-verbouwen-de-5-mooiste-make-overs/

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!