Lifestyle

Vader/dochter relatie in hartverwarmende 10 tekeningen

Ook al zijn je kinderen niet meer klein, de band blijft altijd bestaan. Zeker als je het hebt over de bijzondere band van vaders met hun dochters. Dochters blijven voor vaders toch altijd een beetje dat kleine meisje van vroeger…

 

Betrokken vaders hebben zelfverzekerder dochters

De meeste vaders weten nog wel hoe lastig het was om vlechtjes in haar haar te maken, maar ze weten ook nog wel dat het echt quality time was met elkaar. En hoe het de band met elkaar versterkte. Nu, jaren later, blijkt uit studies dat vrouwen met actief betrokken vaders een zelfverzekerder zijn en meer succes hebben in hun opleiding en hun werk. Goed gedaan, vaders!

Vaders zijn waardige tegenstanders


Hartverwarmend en herkenbaar

Maar een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Kijk maar eens naar deze tekeningen die de bijzondere vader/dochter band gelijk duidelijk maken. De tekeningen zijn gemaakt door Soosh, een Oekraïnse illustratrice, en zijn hartverwarmend. Je ziet er vast wel een paar heel herkenbare situaties tussen.

Verbazingwekkend genoeg is zelf is ze juist opgegroeid zonder vader. Maar misschien dat ze juist daardoor juist nog treffender kan laten zien wat ze gemist heeft.

 

Vaders zijn legendarische hoelahoepers!


Ze maken altijd tijd voor een klein theekransje ook al hebben ze stapels werk te verzetten


 

Het zijn Oscar-waardige poppenkastspelers


 

Ze laten hun dochters de wereld van een andere kant bekijken


 

Vaders mogen daarom ook nooit weggaan


 

Ze zorgen dat hun dochters zich geliefd, gewaardeerd en veilig voelen


 

Zeker als er monsters zitten op plekken waar ze niet zouden moeten zitten


 

Zelfs als ze slapen zijn vaders nog geweldig. Daarom zal die band altijd blijven bestaan


 

Bron: soosh

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!