Geen categorie Tech Vrije tijd

ANWB Fietsen App, altijd de mooiste routes bij de hand

Met deze app van de ANWB kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

 

Zin om te gaan fietsen, maar weet je niet precies waar? In de ANWB Fietsen app vind je meer dan 170 gecontroleerde routes door heel Nederland. De route wordt getoond op een kaart en volgt jou gedurende de fietstocht. Zo weet je altijd waar je bent. Ook zie je meteen waar de leuke fietscaféetjes of terrassen zitten, waar je als ANWB-fietspaslid korting krijgt. Bij deze ‘ANWB Gastvrij Plus punten’ is ook altijd een bandenplaksetje en een oplaadpunt aanwezig.

 

Fietsknooppunten in een app: hoe werkt het?

Zoek een mooie route door via de filters aan te geven waar, hoe ver en of hoe lang je wilt fietsen. Geef ook aan welke omgeving je wilt zien. Met de ANWB Fietsen app heb je onderweg een handig overzicht van de knooppunten onderweg. Deze corresponderen met de bordjes langs fietsknooppunten op het fietspad zodat je zonder te verdwalen de weg kunt vinden.

Verkeerd gereden? Je ziet meteen waar je bent ten opzichte van de route, dus in een mum van tijd ben je weer op het juiste pad.

Voordelen op een rijtje
  •           Zoek een mooie route
  •           Gemakkelijk overzicht van te fietsen knooppunten
  •           Vind de leukste fietscafés en terrassen in de buurt
  •           Nooit meer verdwalen
  •           Altijd je fietspas bij de hand
  •           Bel automatisch de Wegenwacht bij fietspech (voor Fietspashouders)

Download gratis

 


Je digitale ANWB lidmaatschapspas in de app

Om de app te kunnen gebruiken hoef je geen lid te zijn van de ANWB. Ben je dat wel, dan kun je rechtsboven op ‘inloggen’ klikken en log in met je Mijn ANWB account.
Zodra je ingelogd bent verschijnt je lidmaatschapspas, Fietspashouders zullen ook hun sticker op de pas zien staan.

 

Bron: ANWB

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!