Lifestyle Vrije tijd

Fietsroute over de Veluwe bij Harderwijk

De website fietsroutesinbeeld.nl doet eigenlijk precies wat je je bij de naam voorstelt: fietsroutes in beeld brengen. De makers monteren een videocamera op de fiets en fietsen de routes. Daarna plaatsen ze een filmpje met de mooiste stukken van de route op de site. Zo zie je al een beetje  wat je kunt verwachten als je zelf de route gaat rijden. Handig en leuk ook.

 

 

Route van 53 km in de omgeving van Harderwijk

Wat deze fietsroute zo bijzonder maakt zijn de vloeiende overgangen van boslandschappen naar heidelandschappen en stuifzandgebieden en vice versa, waardoor je zonder dat je het in de gaten hebt in een volgende landschapstype fietst. Deze route in Noord- en West-Veluwe voert onder andere door het Leuvenumse Bos, de landgoederen Leuvenum en Staverden, de Elspeetsche Heide en de stuifzandgebieden Hulshorsterzand en Beekhuizerzand.

 

Bron: fietsroutesinbeeld.nl

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!