Geldzaken Wonen

Hoe geschikt is jouw huis voor zonnepanelen?

Zonnepanelen. Je ziet ze steeds meer verschijnen op daken om je heen. Waarschijnlijk heb je jezelf ook al eens afgevraagd of het ook interessant voor je eigen huis zou zijn. Wat levert het op? Wat is de terugverdientijd. Is mijn dak überhaubt wel geschikt voor zonnepanelen?

 

Snel inzicht in de kosten én besparingen

Mocht je daarop het antwoord willen weten, dan moetje eens kijken op zonatlas.nl. Als je daar je postcode en huisnummer invult krijg je heel snel een overzicht van jouw situatie te zien.

Zonatlas.nl laat in één oogopslag zien welke daken geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Door middel van een eenvoudige rekenmodule kunt je snel uitrekenen wat de investering kan opleveren.

zonatlas3

Veel voordeel, maar wel pas op de lange duur

Je zult zien dat het echt behoorlijk wat voordeel op kan leveren maar daar heb je wel wat geduld voor nodig. De terugverdientijd is natuurlijk geheel afhankelijk van je installatie en je verbruik maar reken al snel op zo’n 10 -15 jaar. Dat is natuurlijk wel even iets om rekening mee te houden in je toekomstplannen.

 

man putting the solar panel on the roof

 

 

Bron: zonatlas.nl

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!