Lifestyle Vrije tijd Wonen

Wakker worden op het strand? Huur een Haags Strandhuisje!

De (klein)kinderen in alle vroegte ravottend op een nog verlaten strand, zelf genieten van een kopje koffie met uitzicht op de Noordzee. Zo heerlijk kan de dag beginnen als je net bent wakker geworden in een Haags Strandhuisje.

 

Op het strand van Kijkduin staan 20 unieke strandhuisjes en ze zijn te huur. De Haagse Strandhuisjes staan vanaf de lente tot en met de herfst aan de kust bij Kijkduin en hebben allemaal vrij uitzicht op de Noordzee. De bungalows zijn van binnen ingericht als echte strandhuisjes. Veel houtwerk, mooie tinten en een gezellige, stijlvolle inrichting. Afhankelijk van de indeling biedt een Haags Strandhuisje plaats aan vier of vijf personen. De huisjes hebben twee slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. De woonkamer heeft een zitgedeelte, een eetgedeelte en grenst aan de open keuken. De badkamer bestaat uit een ruime douche en toilet. In elk slaapstrandhuisje is Wi-Fi aanwezig. De vakantiehuisjes zijn goed geïsoleerd en voorzien van een kachel. Daardoor is het ook heerlijk om in het voor- en najaar aan zee te verblijven!

Strandhuisje huren
Je kunt een vakantiehuisjes per week, midweek of weekend huren. In het hoogseizoen zijn de slaapstrandhuisjes alleen per week beschikbaar. Je kunt meerdere huisjes tegelijk boeken voor dezelfde periode, met een maximum van drie aaneengesloten weken. Kijk voor prijzen en meer info over het reserveren van een strandbungalow op haagsestrandhuisjes.nl.

 

 

Tags

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!