Cultuur Vrije tijd

Schilderen en tekenen op de mooiste plekken in Italië, Frankrijk of Portugal

Mooie vergezichten, pittoreske dorpjes of indrukwekkende landschappen en jij met je schildersezel om het allemaal vast te leggen tijdens een weekje schilderen. Heerlijk toch?

 

Of je nu beginner of gevorderde schilder bent, je zult zien hoe ontspannen het is om een week lang intensief met je hobby bezig te zijn. Zeker als dat op een mooie plek in Italië, Frankrijk of Portugal is.

Tijdens de schilder- en tekenvakanties leer je veel. Je leert eigen stijl (verder) te ontwikkelen en je gaat de omgeving op een heel andere manier bekijken. Je leert het materiaal en de diverse technieken beter onder de knie te krijgen. En je leert meer over composities en kleur.

 


Ik denk alleen nog maar in termen van: is het makkelijk of moeilijk te schilderen…


Al deze kennis zet je in als je de omgeving in trekt om in de vrije natuur te gaan schilderen. Geïnspireerd door de omgeving en de gesterkt door de opgedane kennis is de kans groot dat je jezelf aangenaam gaat verrassen met het resultaat.

Je verblijft tijdens de cursusweek op even schilderachtige locaties. Proef het echte Italië in Le Marche, ervaar de mondaine Côte d’Azur of de geniet van de charme van de Portugese Algarve.

 

Meer informatie vind je op picturale.nl

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!