Tech

The Good Search. De eerste sociale zoekmachine van Nederland

Voor verreweg de meeste mensen start de zoektocht naar een product of dienst online, bij Google bijvoorbeeld. Bij de gangbare zoekmachines verschijnen de grote bedrijven die veel geld besteden aan hun vindbaarheid direct bovenaan. De kleine startende bedrijven en sociale ondernemingen worden hierdoor slecht gevonden.

 

Op initiatief van ABN AMRO is The Good Search gelanceerd, de eerste sociale zoekmachine van Nederland. Na het geven van een zoekopdracht in thegoodsearch.nl komen als eerste sociale ondernemingen naar boven. Zo maakt de zoekmachine de ondernemers online beter vindbaar en zichtbaar voor potentiƫle klanten. Voor degene die zoekt wordt het eenvoudiger om een duurzame, groene of maatschappelijk verantwoorde optie van een product of dienst te kiezen.

Klik op de afbeelding hieronder om naar thegoodsearch.nl te gaan.

 

Bron: thegoodsearch.nl

Fiftymore.nl. Hard op weg om Nederlands leukste online-magazine voor 50-plussers te worden!

Inspirerende artikelen, relevante informatie en entertainment wisselen elkaar af. Soms om je te informeren over zaken die voor je van belang zijn, soms om je simpelweg te laten zien hoeveel moois er nog te ontdekken valt. Veel leesplezier!